Η Πρωτοβάθμια Υγεία Σήμερα

Αρκεί να αναρωτηθούμε, πώς μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε περιπτώσεις κατεπειγόντων περιστατικών, όπως πχ σε μετά από κάποιο ατύχημα ειδικά σε ώρες εκτός συνήθους λειτουργίας, το Σαββατοκύριακο και τις Αργίες. Ας σκεφτούμε τα άτομα του περιβάλλοντος μας με ειδικές ανάγκες, όπως ηλικιωμένα άτομα , που χρειάζονται τακτικά τα φάρμακα και τις εξετάσεις τους, αλλά δε βρίσκουμε ελεύθερο ραντεβού σε γιατρό του ΕΟΠΠΥ, παρά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμη και μετά από μήνες.

Η περίθαλψη με προσιτό κόστος, αλλά και η πρόσβαση του καθενός μας σε ικανοποιητικές υπηρεσίες υγείας, είναι δικαίωμα όλων μας. Το κόστος παροχής ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας, ήταν πάντα και παραμένει υψηλό, κάνοντας απαγορευτικό για τους περισσότερους. Σαφώς και μπορούμε να επιλέξουμε ένα ιδιωτικό ασφαλιστικό πρόγραμμα, ώστε μέσω αυτού, να καλύπτεται ένα μέρος των δαπανών μας. Μια τέτοια λύση ωστόσο απαιτεί να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη, σε μια περίοδο που κάτι τέτοιο θεωρείται από τους περισσότερους πολυτέλεια.

Ξέρετε σε ποιο ταμείο ανήκετε?

Θέλετε καλύτερες υπηρεσίες;

«Αξία»: Η δική μας πρόταση

Το Εκπτωτικό Πρόγραμμα Υγείας «Αξία» σας παρέχει ένα αποδεκτό επίπεδο περίθαλψης, όταν και όποτε αυτό χρειαστεί, με ολοκληρωμένο και πάνω απ’ όλα οικονομικό τρόπο. Με τη συνδρομή σας στο Πρόγραμμα επιτυγχάνετε τιμές πολύ χαμηλότερες από της αγοράς, ακόμη και 50-70% του πραγματικού τους κόστους και παροχές ακόμη και δωρεάν.

Με το Πρόγραμμα, δε θα χρειαστεί να περιμένετε έγκριση από τον ΕΟΠΥΥ για εξετάσεις, ή να περιμένετε σε ουρές και αναμονές σε δημόσια νοσοκομεία ή να καθυστερείτε να αποζημιωθείτε για έξοδα από το δημόσιο ταμείο σας.

Εύκολα και απλά, με μία κλήση σας στο τηλεφωνικό μας κέντρο, θα βρείτε άμεσα την ειδικότητα που σας εξυπηρετεί καλύτερα στην περιοχή που επιθυμείτε, γνωρίζοντας εκ των προτέρων το οικονομικό σας όφελος.

Υπάρχει δωρεάν υγεία;