Γιατί να επιλέξω την Αξία Υγείας;

  • Γιατί εξασφαλίσαμε τις καλύτερες εκπτώσεις με τα μεγαλύτερα διαγνωστικά κέντρα, κλινικές, φορείς ιατρικών υπηρεσιών και ιατρούς.
  • Απαιτούμε ιατρική φροντίδα για όλες τις ηλικίες και ιατρικά ιστορικά.
  • Έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.

Πως μπορώ να εκμεταλευτώ τις δωρεάν παροχές;

Ως συνδρομητής του Εκπτωτικού Προγράμματος Υγείας «Αξία», σας δίνετε η δυνατότητα να επωφεληθείτε των δωρεάν εξετάσεων σε οποιοδήποτε φορέα υγείας που εμπεριέχεται στην δυνητική λίστα των Συνεργαζόμενων Διαγνωστικών κέντρων και ιατρείων με προγραμματισμένο ραντεβού. Οι δωρεάν παροχές είναι προσφορά στο επίπεδο της πρόληψης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια ισχύος του Προγράμματος.

Άτομα με βαρύ ιατρικό ιστορικό μπορεί να γίνουν Μέλη του Προγράμματος;

Το Εκπτωτικό Πρόγραμμα Υγείας «Αξία» καλύπτει τον καθένα ανεξαρτήτως κατάστασης υγείας ιατρικού ιστορικού και ηλικίας.

Πως κλείνονται τα ραντεβού;

Τα ραντεβού διεκπεραιώνονται απο έμπειρους Συνεργάτες μας, που αναλαμβάνουν να παρακολουθούν την πορεία του ραντεβού σας από την αρχή ως την αποχώρηση σας απο τον χώρο του ιατρείου ή του διαγνωστικού κέντρου.

Γιατί να σας εμπιστευθώ;

Γιατί συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα διαγνωστικά και νοσηλευτικά κέντρα της Αττικής. Γιατί δίνουμε βαρύτητα στις ανάγκες των Μελών μας ώστε να μείνουν ικανοποιημένοι από τις παροχές.

Αν δεν βρήκατε την απάντηση στο ερώτημά σας, παρακαλούμε στείλτε μας τυχόν απορία που έχετε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Το email σας

Θέμα

Το μήνυμά σας

Ερώτηση ασφαλείας