Το Εκπτωτικό Πρόγραμμα  «Αξία Υγείας» παρέχει στα μέλη του άμεση πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και ευεξίας, μέσα από ένα ευρύτατο δίκτυο συνεργατών, σε όλους τους τομείς σχετικούς με την υγεία, όπως της πρόληψης, της διάγνωσης, της θεραπείας και της αποκατάστασης.

Παράλληλα, μέσω της κάρτας μέλους και του μοναδικού αριθμού αρίθμησης της, το Εκπτωτικό Πρόγραμμα «Αξία Υγείας» εξασφαλίζει μειωμένο κόστος πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας για όλους, τόσο σε ημεδαπούς μόνιμους κατοίκους, όσο και σε αλλοδαπούς, επισκέπτες, τουρίστες, κλπ.

Δικαιούχος του Εκπτωτικού Πργράμματος «Αξία Υγείας» είναι ο εκάστοτε κάτοχος της κάρτας μέλους με ενεργή ετήσια συνδρομή, καθώς επίσης και τυχόν επιπλέον μέλη της οικογένειάς του (μέχρι 4 ανά κάρτα, α’ βαθμού συγγένειας), τα οποία δηλώνει ο δικαιούχος εάν το επιθυμεί.

Επιλέξτε κι εσείς το Εκπτωτικό Πρόγραμμα «Αξία Υγείας» για όλες τις ανάγκες σας σε θέματα υγείας και αποκτήστε από την πρώτη στιγμή μοναδικές παροχές και αποκλειστικά προνόμια, όπως ενδεικτικά:

  • Γραμμή υποστήριξης και ραντεβού αποκλειστικά για μέλη, διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο  στο 14555*.
  • Άμεση πρόσβαση χωρίς αναμονές και καθυστέρηση στο ανεπτυγμένο δίκτυο συμβεβλημένων με το Πρόγραμμα ιατρών, κλινικών και διαγνωστικών κέντρων.
  • Σημαντικές εκπτώσεις σε όλες τις εξετάσεις, ή ακόμα και δωρεάν αλλά και ειδικές τιμές σε χειρουργία.
  • Αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών σε εξειδικευμένες και υπερσύγχρονες ιδιωτικές κλινικές με δωρεάν εξετάσεις.
  • Προνομιακές τιμές σε περίπτωση εισαγωγής στο νοσοκομείο.