Οι κάρτες μέλους του Εκπτωτικού Προγράμματος «Αξία Υγείας» είναι κατάλληλες για τον καθένα και χρησιμοποιούνται είτε ατομικά, είτε ακόμα και από οικογένειες και μάλιστα συμπληρωματικά με τον εκάστοτε ασφαλιστικό φορέα υγείας.

AXIA-Plastic-Card-DEMO(1)

Aτομική Κάρτα

  • Κόστος ετήσιας συνδρομής: 100€/έτος
  • Κάλυψη: ATOMIKH

Οικογενειακή Κάρτα

  • Kόστος ετήσιας συνδρομής: 160€/έτος
  • Κάλυψη: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ (μέχρι 5 μέλη)

Οι κάρτες μέλους του Προγράμματος παρέχουν πρόσβαση σε επιλεγμένο δίκτυο Ιατρών, Διαγνωστικών Κέντρων και Ιδιωτικών Κλινικών, για άμεση και υψηλού επιπέδου αντιμετώπιση διαφόρων θεμάτων υγείας στους τομείς της πρόληψης, της διάγνωσης και της θεραπείας με οικονομικό τρόπο, χωρίς εγκρίσεις, καθυστερήσεις, ταλαιπωρία και λίστες αναμονής.

Μέλος του Εκπτωτικού Προγράμματος «Αξία Υγείας», μπορεί να γίνει ο οποιοσδήποτε χωρίς καμία διάκριση,και τα οφέλη του Προγράμματος γίνονται ακόμη πιο σημαντικά σε περιπτώσεις όπως ανέργους, όσους στερούνται ασφάλισης υγείας, χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους, κατακεκλιμένους, με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, με ειδικές ανάγκες, με δυσκολία μετακίνησης, κλπ.

Σημαντικό:

  • Για να χρησιμοποιήσετε την κάρτα μέλους του Εκπτωτικού Προγράμματος «Αξία Υγείας», η κάρτα θα πρέπει πριν τη πρώτη χρήση να ενεργοποιηθεί,  επικοινωνώντας με το τηλεφωνικό μας κέντρο, διαθέσιμο 24ώρες το 24ώρο στο 14555*.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για προγραμματισμό ραντεβού σε Διαγνωστικά, Κλινικές, Ιατρούς και Συνεργάτες του δικτύου είναι να έχει γίνει κλήση  στο 14555*.  Τα μέλη που δεν έχουν κλείσει ραντεβού μέσω του 14555* και προσέρχονται αυτοβούλως στους συνεργαζόμενους παρόχους δεν θα εξυπηρετούνται.

Για να προμηθευτείτε κι εσείς την κάρτα μέλους του Εκπτωτικού Προγράμματος «Αξία Υγείας», συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

 

Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Το email σας

Ερώτηση ασφαλείας

Το μήνυμά σας