Το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης, εάν δεν αυξάνεται, παραμένει ανελαστικά υψηλό, με αποτέλεσμα σε περίπτωση ανάγκης, να δεσμεύουμε αναγκαστικά πολύ μεγάλο μέρος του διαθέσιμου εισοδήματος μας για δαπάνες υγείας.

Έτσι θυσιάζουμε μεγάλο μέρος του οικογενειακού μας προϋπολογισμού, ανατρέποντας τον όποιο προγραμματισμό μας για εξίσου σημαντικές δαπάνες, όπως η οικογενειακή αποταμίευση ή τα έξοδα εκπαίδευσης των παιδιών μας.

Ας αναρωτηθούμε, πώς μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε περιπτώσεις επειγόντων περιστατικών όπως πχ μετά από κάποιο ατύχημα ειδικά σε ώρες εκτός συνήθους λειτουργίας, το Σαββατοκύριακο και τις Αργίες.

Ας σκεφτούμε τα άτομα του περιβάλλοντος μας με εξειδικευμένες ανάγκες, όπως ηλικιωμένα άτομα που χρειάζονται τακτικά τα φάρμακα και τις εξετάσεις τους.

Επιπλέον, συχνά δεν βρίσκουμε ελεύθερο ραντεβού σε γιατρό του ΕΟΠΠΥ, παρά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμη και μετά από μήνες.

Η περίθαλψη με προσιτό κόστος, αλλά και η πρόσβαση του καθενός μας σε ικανοποιητικές υπηρεσίες υγείας, είναι δικαίωμα όλων μας.

Το Εκπτωτικό Πρόγραμμα  «Αξία Υγείας»  παρέχει στα μέλη του πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, όταν και όποτε τις χρειαστεί, άμεσα, αξιόπιστα και οικονομικότερα έως και 50-70% του συνήθους κόστους, ή ακόμη και δωρεάν.

Με το Εκπτωτικό Πρόγραμμα  «Αξία Υγείας»  φαινόμενα όπως η αναμονή για εξετάσεις σε ατελείωτες ουρές και η καθυστέρηση των ραντεβού μέσω ΕΟΠΥΥ αποτελούν πλέον παρελθόν.

Όλα τα μέλη του Προγράμματος, με μία απλή κλήση στο 24ωρο τηλεφωνικό μας κέντρο στο 14555*, μπορούν εύκολα και γρήγορα να κλείσουν ραντεβού, γνωρίζοντας εκ των προτέρων το οικονομικό όφελος που θα έχουν, σε ειδικότητες όπως:

  • Περισσότερους από 1900 συμβεβλημένους ιδιώτες Ιατρούς, σε όλο το φάσμα των ειδικοτήτων
  • Εκατοντάδες ιδιωτικά Διαγνωστικά Κέντρα και υπερσύγχρονες ιδιωτικές Κλινικές
  • Εξειδικευμένα Κέντρα Αποκατάστασης και Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΜΦΗ)
  • Εξειδικευμένα τμήματα νοσηλείας και ειδικών ιατρικών υπηρεσιών, με επιπλέον δυνατότητα για επίσκεψη κατ’ οίκων